loading.gif
mobile-banner-bg

Yerel Yönetimler İlçe Danışma Meclisimizi Gerçekleştirdik.

...
06 Nisan 2012 - Cuma

Danışma Meclisimizi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirdik.

Programa İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve Gürsoy Erol, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, AK Parti Üsküdar Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş çalışmaları ile ilgili adeta bir brifing havasında geniş bir bilgi vererek, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatının en büyük gücünün birlik ve beraberlik duygusu olduğunu ifade etti. Aktaş, Üsküdar Belediyesi ile AK Parti İlçe Teşkilatının uyum içinde çalıştıklarının altını çizerken, daha çok çalışacaklarının önemine de değindi.

Ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık faaliyetlerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Ayrıca Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık faaliyetleri bir video ile danışma meclisi katılımcılarıyla paylaşıldı.

Protokol konuşmalarının ardından program son buldu.