loading.gif
mobile-banner-bg

Üsküdar’ımızı Gelin gibi süslemeye devam ediyoruz.

...
05 Haziran 2018 - Salı

Seçim çalışmaları kapsamında Üsküdar’da bulunan 27. Dönem Milletvekili Adaylarımız Tuğba Ercan ile Mustafa Mican’a İlçe Başkanımız Adem Kaan Pehlivan tarafından brifing verildi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Üsküdar’da bulunan 27. Dönem Milletvekili Adaylarımız Tuğba Ercan ile Mustafa Mican’a İlçe Başkanımız Adem Kaan Pehlivan tarafından brifing verildi.

Komşularımıza Cumhurbaşkanımızın Selamı İlettik

Cumhuriyet, Kuzguncuk ve Çengelköy mahallelerimizde teşkilatımızla beraber seçmen ziyaretinde bulunan adaylarımız Üsküdar Belediye Meclisi’ni ziyaret ettikten sonra AK NOKTA’larımızda yeni üye kaydı yaptı.

Gençlerle Aynı Sofradaydık

Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Belediye Meclis Başkan Vekilimiz Esat Kalay ve Teşkilatımızla beraber Bülent Akarcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen iftarda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle aynı sofrayı paylaştık. Gençlerimiz için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Kısıklı ve Valide Sultan’da Komşularımızla 
Aynı Yemeği Paylaştık

Milletvekili Adaylarımız Tuğba Ercan ile Mustafa Mican eşliğinde Kısıklı sokak iftarında ve Valide Sulatan Gemisi’nde komşularımızla Ramazan bereketini birlikte paylaştı. Adayımız Mustafa Mican Zeynep Kamil mahallemizdeki Divitçiler Camisi’nde cemaate dondurma dağıttı.

Gönlümüz Bir Soframız Bir

Ramazan boyunca kurduğumuz gönül sofralarında İlçe Başkanımız Adem Kaan Pehlivan, bu akşam Küçükçamlıca mahallemizdeki komşumuzun evine misafir oldu. Sofralarımızdaki bereket hiç eksik olmasın.

Teşkilatımızla Cumhurbaşkanımızın 
Posterini Açıp Rabia İşareti Yaptık

İlçe Başkanımız Adem Kaan Pehlivan, Milletvekili Adayımız Tuğba Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz mahallelerimizde bayraklama çalışması yapan Teşkilatımızla beraber, tüm Üsküdarımızı gelin gibi süslemeye devam ediyor.