loading.gif
mobile-banner-bg

ÜSKÜDAR TERÖRE KARŞI TEK SES OLMAK İÇİN YENİKAPI'DA!

...
20 Eylül 2015 - Pazar

Yanikapı'da düzenlenen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi için Üsküdar'dan binlerce kişi gemilerle miting alanını doldurdu.

Üsküdar Teröre Karşı Tek Ses Olmak İçin Yenikapı'da!

Yanikapı'da düzenlenen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi için Üsküdar'dan binlerce kişi gemilerle miting alanını doldurdu. Cumhur-u Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın da katıldığı Yenikapı meydanında binlerce kişi kardeşlik türküleri söyledi.

Uğur Işılak'ın açılışını yaptığı programda şehit düşmüş askerlerimiz ve polislerimiz için Kur'an Tilaveti okundu. Her yerin al bayrağımızla süslendiği Yenikapı'da konuşan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu; "Burada sadece kardeşlik nefesi var. Sadece Yenikapı Meydanı'ndaki milyonlarca nefes değil, Türkiye'nin her bir köşesindeki 78 milyon nefes, bugün aynı ritmle çarpıyor: Birlik, birlik, kardeşlik! " dedi. Ardından sloganlar eşliğinde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; "Teröre karşı tepkisini elinde bayrağıyla, çakmak çakmak gözleriyle, gümbür gümbür atan yüreğiyle dudaklarından eksik etmediği duasıyla ve en önemlisi aklıyla, metanetiyle ortaya koyan tüm vatandaşlarıma buradan şükranlarımı iletiyorum.

Ebedi vatanımızı son devletimizi, bin yıllık kardeşliğimizi kimi zaman tüm fesat odaklarına rağmen o etnik fitneyle mezhep fitnesiyle sapkın akımlarla bölmek isteyenlere en güzel cevabı işte burada Yenikapı'da bugün sizler veriyorsunuz " dedi.