loading.gif
mobile-banner-bg

ÜSKÜDAR MEYDANINDA KUDÜS MİTİNGİ

...
08 Aralık 2017 - Cuma

KUDÜS MİTİNGİ

ÜSKÜDAR KUDÜS İÇİN AYAKTA ; 
Onbinler Üsküdar Meydanı'ndan haykırıyor.

Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'ün Amerika devlet başkanı Trump tarafından Başkent ilan edilmesine karşılık düzenlenen protestoya onbinlerce Üsküdarlı katıldı.

Mihrimah Sultan Camisi'nde Cuma namazı sonrası toplanan Üsküdar'lılar Amerika'nın Kudüs'ü başkent ilan etmesine yönelik kararını protesto etti.
"Kudüs Bizimdir asla vazgeçmeyeceğiz yazılı pankart açan gruba seslenen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır toplanan kalabalığa teşekkür ederek Televizyonlarda naklen Müslüman kentleri bombalanırken Mahsun kadınlar, erkekler ve çocuklar dünyanın gözü önünde Camii avlusunda katledilirken bunu yapan İşgalci güruhu şımarıklık ile nitelendirilirip 
Şirin göstermeyi alçaklık olarak değerlendiriyoruz.
İslam'ın ilk kıblesinde ezanın yasaklanması son olarak da Kudüs'ün işgali Siyonistlerin başkenti olarak gösterilmesi cesaretinde bulunmuştur. Eşkıya ordusuna karşı dik duruşun bir Müslüman için namus meselesi olduğunu tüm İslam alemine hatırlatıyoruz alemi İslamı reel politik kaygılardan arınarak Amerika'dan İsrail'den değil Allah'tan korkmaya ona teslim olmaya çağırıyoruz.
Artık ümmetin prangalarından kurtulması ile Filistin'in özgürlüğe kavuşması aynı çizgiye gelmiştir.
Tüm dünyaya hatırlatmak isteriz ki Türkiye Tarihin kendisine yüklemiş olduğu kutsal Misyonu yerine getirecek.
Okyanus ötesinden iftira tiyatral operasyonlar ve karalama kampanyaları ile engellenmek istense de din dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm mazlumların hakkını savunmaya daha gür sesle devam edecektir

Kanımız pahasına da olsa Mescid-i Aksa'ya Kudüse sahip çıkmamız lazım, çocukları olanlar çocuklarına Mescid-i Aksa'yı anlatsın .
Katil siyonistler bu emellerine asla ve asla ulasamayacaklarini anlasın diyerek sözlerini tamamladı. 
Daha sonra toplanan kalabalık tekbirlere ve çalınan marşlara eşlik ederek , Aziz Allah'a yemin olsun ki canımız ve kanımız pahasına da olsa Mescid-i Aksa'yı ve Kudüs'ü koruyacağız ve ondan vazgeçmeyeceğiz diyerek Yemin ettiler. 
Yapılan protesto Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile son buldu....