loading.gif
mobile-banner-bg

ÜSKÜDAR AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİM BAŞKANLIĞI “SİYASETTE ALGI YÖNETİMİ”

...
19 Şubat 2019 - Salı

Ak Parti Üsküdar, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı olarak “Siyasette Algı Eğitim” serisi tamamlanmış bulunmaktadır. Program katılımcıları mahallelerde ana kademe, kadın ve gençlik kolları birim başkanları ile gerçekleşmiştir.

Eğitim serisinin ilki Erol ERDOĞAN Bey tarafından gerçekleştirilmiş olup inancın öneminden ve de oy alamama durumun asla olamayacağı noktasına dair çarpıcı ve etkileyici bir sunum gerçekleştirildi. Ayrıca seçmene yaklaşım, seçim hazırlığı ve kova örneği de yine bu eğitimde akılda kalan nüanslardan bazılarıdır.

Eğitim serisinin ikincisi Halil MERT Bey tarafından gerçekleştirilmiş olup, Türkiye’nin bölge coğrafyası üzerinde mevcut durumu, İstanbul ve Üsküdar ölçekli yapılması gerekenler, teşkilatın ihtiyaçları ve geliştirilmesini yönelik fikir paylaşımları, seçime stratejik hazırlanış konularına dair dopdolu bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Eğitim serisinin üçüncüsü Hasan KAMİLOĞLU Bey tarafından, seçmene hitabet, seçmenle iletişim, algı yönetimi ve algının kırılmasına yönelik etkili maddeler, değerlerin önemi, doğru sosyal medya yönetimi, Üsküdar’a yönelik ilginç anekdotlar, Üsküdar siyasetinin güncel durumu ve buna yönelik adımlarla ilgili birbirinden önemli noktalara temas edildi ve oldukça faydalı etkileşim edinildi.

Eğitim serisinin sonuncusu Mustafa ATAŞ Bey tarafından, siyasetin kelime anlamından başlayarak tümden gelip tümevarım yolu ile maddi ve manevi ülkemizin şu an yaşadığı mevcut sıkıntılar, iyi bir insanın önemi, bir Müslüman olarak dava bilinci ve yaptığımız bu çalışmaların aslında manevi yönünü değinen motivasyon içerikli muhteşem bir eğitim serisi son konuşması gerçekleştirildi.