loading.gif
mobile-banner-bg

"UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ"

...
01 Eylül 2016 - Perşembe

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: "UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ"

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır:

"UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ"

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi' büyük ilgi gördü. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, Üsküdar İskele Meydanı'ndaki serginin açılışında yaptığı konuşmada,
"15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi esnasında ve sonrasındaki demokrasi nöbetleri ile milletimiz demokrasiye sahip çıktı. Bizler de verilen o ulvi mücadeleyi, şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Fotoğraf sergisini açmamızın sebebi budur" dedi.
Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin 15 Temmuz gecesi ve sonrasında 81 ilimizde çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan sergi, ilgiyle izlendi. 
Serginin açılışına AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcımız Fethi Ahmet Belen, Üsküdar'dan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyemiz Şengül Karslı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcılarımız, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Aydın ve AK Parti Üsküdar İlçe Mahalle Başkanlarımız katılım sağladı. 
Açılışta ayrıca Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılarımız ile Üsküdar Belediye Meclis Üyelerimiz de hazır bulundu.