loading.gif
mobile-banner-bg

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İFTAR SOFRASI ÜSKÜDAR SAHİLİNDE KURULDU

...
10 Haziran 2018 - Pazar

Üsküdar – Harem arasında 100 bin kişinin katılımıyla yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda iftar sofrası kuruldu.

Üsküdar – Harem arasında 100 bin kişinin katılımıyla yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda iftar sofrası kuruldu.  İftarda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Üsküdar'daki muhabbet sofrasının Türkiye'deki birlik ve beraberlik duygusunu çok güzel yansıttığını söyledi.

 

Her gün yaklaşık 40 bin kişinin aynı anda hep birlikte iftar yaptığı Üsküdar’da bu kez bambaşka bir rekor kırıldı. Şemsipaşa - Harem arasındaki sahil şeridinde 2 kilometre uzunluğunda kurulan dev iftar sofrasında 100 bin kişi hep birlikte iftarını açtı. İftar programı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Üsküdar  İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Milletvekili adayları Esma Ersin ile Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.  

BİRİLERİNİN HAYALİ iCRAATLARIMIZA ULAŞAMADI

İftarda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, dünyanın incisi olarak nitelendirdiği Üsküdar'daki muhabbet sofrasının Türkiye'deki birlik ve beraberlik duygusunu çok güzel yansıttığını söyledi. Bakan Albayrak, 24 Haziran seçimlerine giderken çok yoğun bir laf kalabalığının ve vaatlerinin olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Birilerinin hayalleri bizim icraatlarımıza ulaşamadı" şeklindeki cümlesini hatırlatan Bakan Albayrak, “15 sene önce bu ülke neredeydi, bugün nerede? Hastaneler, yollar, havaalanları, köprüler, metrolar, bunlar icraat kısmı. İnsansız Hava Araçları, Silahlı İnsansız Hava Araçları, yerli sondaj gemimiz, ATAK gibi birçok anlamda nereden nereye geldik. Hepsi büyük ve güçlü Türkiye ideali için, sizlerin refahı huzuru için" diye konuştu.