loading.gif
mobile-banner-bg

TEŞKİLATIMIZ 1 KASIM'A HAZIRLANIYOR..

...
06 Eylül 2015 - Pazar

Çalıştaya İlçe başkanımız Halit HIZIR ve Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN,İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız Ve Meclis Üye

Çalıştaya İlçe başkanımız Halit HIZIR ve Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN,İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız Ve Meclis Üyelerimiz katıldı.Çalıştaya katılan diğer konuklarımız ise TBMM 20. dönem AK Parti Milletveki sayın Şevki YILMAZ,Milletvekillerimizden Erkan KANDEMİR,Ravza KAVAKÇI katıldı.

İlçe başkanımız Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte 1 Kasım seçimi hakkında istişarede bulundu. Yeniden daha azimli bir şekilde bu seçimlere çalışmamız gerektiği konusunda birbirlerine söz verip. Allah'ın izniyle bu seçimde tüm üsküdar'lılara ulaşıp anlatıp tekrar AK PARTİ yeniden tek başına iktidar olacaktır.

Çalıştayda Son Konuğumuz Belediye Başkanımız Sn. Hilmi Türkmen Konuşmalarında 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi, Milletimiz yanlış yapmaz teşkilat içerisindeki samimiyetimiz devam edecek ve doğal olacağız. Ak koyun kara koyun dar geçitte belli olur, Ak partinin kaderi Türkiye'nin kaderi 1 Kasım seçimleri Dünyanın dört bir yanındaki tüm mazlumların umudu. Biz bu ülkede koalisyonların ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz 1 Kasım seçimlerini çok iyi değerlendirmeliyiz Türkiye'nin üzerinde büyük bir oyun sahneleniyor ancak göklerden gelen bir karar vardır..!