loading.gif
mobile-banner-bg

ŞEHİT ŞEHİR ÜSKÜDAR

...
19 Ağustos 2016 - Cuma

AK Parti Üsküdar İlçe Sosyal İşler Başkanlığımız tarafından düzenlenen Üsküdar Direnişi ve Kahramanları programımız yoğun katılım ile gerçekleşti

AK Parti Üsküdar İlçe Sosyal İşler Başkanlığımız tarafından düzenlenen Üsküdar Direnişi ve Kahramanları programımız yoğun katılım ile gerçekleşti. Programa Üsküdar İlçe Başkanımız Halit HIZIR, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar Kaymakamımız Mustafa GÜLER, Üsküdar Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neslihan AYDIN, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yunus KÖSE, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanımız Enver Sedat ÇAKIROĞLU , Chp Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan ALTAN, Mhp Üsküdar İlçe Başkanı Hakan ASLAN , İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, çok Sayıda STK yöneticisi, Üsküdar Mahalle muhtarlarımız, Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimiz ve aileleri katılım sağladı.
Programımız Üsküdar Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR’ in 15 Temmuz kahramanları için yaptığı dua ile başladı. Sonrasında İlçe Başkanımız Halit HIZIR söz alarak açılış konuşması yaptı. İlçe Başkanımız HIZIR; Şehitlik makamının Peygamberlik makamından sonra en yüksek makam olduğunu, Şehitler Tepesinin bu ülkede hiçbir zaman boş olmadığını belirtti. 15 Temmuz’ da yeni bir destan yazan Genç kardeşlerimi alınlarından öperek kutluyorum. Peygamber övgüsüne mazhar olan Şehitlerimizi kıskandığını belirterek onlarla beraber haşr olmayı istediğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.
Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen Üsküdar’ ın 15 Temmuzda önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. 15 Temmuzdan önceki destanlarımızı kitaplardan okuyarak öğrendik, yalnız 15 Temmuzu yaşayarak iliklerimizde hissederek öğrendik. Şehitlerimizi unutmamak ve onları yaşatmak ve ölümsüzleştirmek için Üsküdar’da bulunan bazı durak ve okullara Şehitlerimizin isimlerinin verileceğini belirtti.
15 Temmuz başta Üsküdar olmak üzere Tüm Türkiye’de yazılan destanın bizden sonraki kuşaklara aktarılması ve unutulmaması gereklidir. Ve Üsküdar bu Destana sahip çıkarak Milli İradenin kalesidir.