loading.gif
mobile-banner-bg

MECLİS ÜYELERİMİZLE ÜSKÜDAR'I KONUŞTUK

...
29 Ağustos 2015 - Cumartesi

İlçe Başkanlığımızın organize ettiği sabah kahvaltısında İl Başkan Yardımcımız Sn. Fadime Taycı, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İlçe Meclis Üyelerimizl

MECLİS ÜYELERİMİZLE ÜSKÜDAR'I KONUŞTUK

İlçe Başkanlığımızın organize ettiği sabah kahvaltısında İl Başkan Yardımcımız Sn. Fadime Taycı, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İlçe Meclis Üyelerimizle buluştuk. Üsküdar'ın önemli gündem maddesi olan toplantıda, Üsküdarlı hemşehrilerimizle birlikte daha yaşanabilir bir Üsküdar için stratejiler konuşuldu.

İlçe Başkan Yardımcılarımızın da bulunduğu toplantıda Belediyemiz ve AK PARTİ İlçe Teşkilatımızın, Üsküdarımız için daha fazla birlikte verimli çalışma konusu üzerinde de fikir birliğine varıldı.

İlçe Başkanımız toplantıda yaptığı konuşmada "7 Haziran seçimleri Üsküdar'ın AK PARTİ'nin kalesi olduğu ve Belediyemizin hizmetleriyle, teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla bunu tüm Türkiye'ye gösterdiği bir seçim olmuştur. 1 Kasım seçimlerinde de Üsküdarlı hemşehrilerimizin yapacağımız hizmetlere, %50'ye yakın bir oyla destekleyeceğine inanıyoruz." dedi.