loading.gif
mobile-banner-bg

MAHALLELERİMİZLE EL ELE VERDİK

...
23 Şubat 2017 - Perşembe

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları doğrultusunda mahalle ziyaretlerine de hız verdi.

AK Parti teşkilatları içerisinde referanduma yönelik kampanyalar için sahaya ilk inen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları doğrultusunda mahalle ziyaretlerine de hız verdi. Ziyaretlerle Ünalan, Yavuztürk, Bulgurlu ve Küplüce mahallerindeki vatandaşlarımızla gönül birliği yaptık. AK Parti İlçe Başkan Yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyelerimizin katıldığı ziyaretlerde, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz de bizleri yalnız bırakmıyor.

GİRİLMEDİK SOKAK, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Mahalle ziyaretleriyle ilgili bilgi veren AK Parti Üsküdar SKM Başkanımızı İhsan Sorar, “Referandum sandıklarının kurulacağı 16 Nisan’a kadar Üsküdarımız’da girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız. İlçe Başkanımız Halit Hızır’ın direktifleri doğrultusunda yapacağımız programlarla anayasa değişikliğinin ne anlama geldiğini Üsküdarlı vatandaşlarımıza anlatacağız. Vatandaşlarımızın teveccühleriyle sandıklar evetlerle dolup taşacaktır” dedi.