loading.gif
mobile-banner-bg

MAHALLELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

...
10 Şubat 2018 - Cumartesi

MAHALLELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Spor Komisyonumuz tarafından 10 mahalle takımının katılımı ile Mahalleler arası Voleybol Turnuvası düzenlendi. 
Renkli görüntülerin yaşandığı Turnuva'nın finalinde Küplüce ile Zeynep Kamil Mahalleleri karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan final maçında Zeynep Kamil Mahallesini mağlup eden Küplüce Mahallesi, Mahalleler arası Voleybol Turnuvası birinciliğini elde etti.
Voleybol Turnuvası düzenleyerek siyaset dışında bir etkinlikle de Teşkilatı bir araya getirdiklerini söyleyen Spor Komisyonu Başkanımız Yalçın Fakıoğlu, maçların güzel ve çekişmeli geçtiğini, asıl kazananın ise dostluk olduğunu belirtti. 
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara İlçe Başkan Yardımcılarımız tarafından plaket verildi. Turnuvanın finalini ilçe başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte izleyen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, final maçı sonrası sahaya inerek tüm sporcuları tek, tek tebrik etti. Sporun önemine değinen Hızır, bu tür etkinliklerin Mahalleler arasındaki kardeşliği pekiştireceğini belirtti. Artık gelenekselleşen Mahalleler arası Voleybol Turnuvasına katılan tüm takımları ve organizasyonu gerçekleştiren Spor Komisyonumuzu tebrik eden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.Şampiyon olan Küplüce Mahallemizi tebrik eder, turnuvaya katılan tüm mahallelerimize teşekkürlerimizi sunarız.