loading.gif
mobile-banner-bg

Liberya Fahri Konsolosluğunu Ziyaret Ettik

...
24 Nisan 2012 - Salı

Dış İlişkiler Birimimiz Konsolosluk Ziyaretlerine Başladı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Dış İlişkiler Birimi, ilk konsolosluk ziyaretini Liberya İstanbul Fahri Konsolos Vekili Sayın Ece Okyay hanımefendiyi ziyaret ederek yaptı. Bir dizi nezaket çerçevesinde ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere 24 Nisan 2012 saat 16.00 da Üsküdar’da bulunan konsolosluk ziyaretinde, Dış İlişkiler Birim Başkanı Muzaffer Ayanoğlu, komisyon üyeleri Zeyyat Doğansoy ve Ahmet Akay Azak bulundu.

Akparti Üsküdar Başkan Yardımcısı ve Dış ilişkiler Birim Başkanı Muzaffer Ayanoğlu “İlçemizde bulunan konsolosluklarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde amacımız, dış politikada saygın ve gündem belirleyen konuma gelen ülkemiz dış politikalarına, ilçemiz ölçüsünde katkıda bulunmak ve konsolosluklarımızla iyi ilişkiler geliştirmektir.” dedi.

Liberya Fahri Konsolos Vekili Sayın Ece Okyay da Liberya’ya gitmek isteyen Ortadoğu ve Asya ülkeleri dâhil olmak üzere bütün vatandaşlarımıza vize verme işlemi yaptıklarından bahsederek “Akparti Dış İlişkiler Biriminin ziyaretinden çok memnun oldum. İlişkilerimizin düzenli bir şekilde devam etmelidir. Bizim sizin gibi fikirleri zenginleştirici akıllara ihtiyacımız var. Sizin de bizim elimizdeki mevcut potansiyele ihtiyacınız var. Karşılıklı birbirimize destek verdiğimiz sürece başarı kaçınılmaz olur. Biz, ülkemize faydalı olabilmek için elimizden geleni yapmak için çalışıyoruz.” dedi.

Program yaklaşık 45 dakika sürdü.