loading.gif
mobile-banner-bg

KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ VE YİĞİT GAZİLERİMİZİ AĞIRLADIK

...
27 Mart 2017 - Pazartesi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız tarafından 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimiz programı düzenlendi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız tarafından 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimiz programı düzenlendi. Programda 15 Temmuz’daki hain kalkışmada ülkeyi kahramanca savunan Üsküdarlı şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi ağırladık.
Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’ndeki programa AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz, AK Parti İlçe Başkanımız Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Aydın, AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Köse ve AK Parti Üsküdar Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.
Vekilimiz Osman Boyraz, İlçe Başkanımız Halit Hızır, Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Aydın, Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Köse masaları teker teker dolaşarak misafirlerine ‘Hoş geldiniz’ dedi, şehit aileleri ve gazilerimiz ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
KOALİSYON OLMASAYDI 15 TEMMUZ YAŞANMAZDI
Aziz şehitlerimizin ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra, AK Parti Üsküdar SKM’nin hazırladığı 15 Temmuz video gösterimi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Gecenin anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İlçe Başkanımız Halit Hızır, “Bugün burada sizlerle bir arada bulunmaktan onur duyuyorum. Ülkenin asıl sahibi sizlersiniz. Bunu 15 Temmuz’da vatanı kurtararak bir kez daha gösterdiniz. Ülkenin Reis-i Cumhur’u da yönetimi size teslim etmek için var gücüyle çalışıyor. Ama milletin iktidarını istemeyenler her zaman engeller çıkarıyor. Bunu siz bizzat yaşadınız, biliyorsunuz. Şöyle arkamıza dönüp bakarsak göreceğiz ki ülkede koalisyon olmasaydı darbeler yaşanmazdı, 15 Temmuz yaşanmazdı. Türkiye ne zaman bir kalkınma hamlesi yapsa hep önüne bir engel çıkardılar. Darbeler yaptılar, Post-modern darbeler yaptılar, e-muhtıralar verdiler. 15 Temmuz’da da millete kurşun sıkma pahasına darbe girişiminde bulundular. 1 dolara bunlar beyinlerini sattılar, 1 dolara bu ülkenin kalkınmasını sattılar, 1 dolara bu ülkenin şehit kanıyla alınmış topraklarını pazarladılar. Bir daha bunları yaşamama adına halk oylama sürecine gidiyoruz. Ama Cumhurbaşkanımız buna bir dur dedi ve yönetimi halka teslim etmek için kolları sıvadı. İnşallah 16 Nisan’da sandıklardan ‘Evet’ çıkacak ve bu milletin önünde bir daha kimse duramayacak” diye konuştu. 
“OĞLUMA ‘MİLLET BİZE SAHİP ÇIKAR’ DEDİM”
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır’dan sonra konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz ise “Burada bu kadar kahraman varken bana konuşmak düşmez. Sizin yaşadıklarınıza, başardıklarınıza dünya alem şahit oldu. Ben de o gece Cumhurbaşkanımızın çağrısını duyar duymaz evden çıktım. Evden çıkmadan oğlumla vedalaştım. Oğlum bana ‘Baba sana bir şey olmayacak değil mi?’ diye sordu. Ben de ona ‘Korkma oğlum, bu millet bize sahip çıkar’ dedim” diyerek milletine şükran duyduğunu ifade etti.
SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZ
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise “Üsküdar’ın kahraman şehitlerinin aileleri ve gazilerimize hoş geldiniz diyorum, sizleri saygı ve şükranla selamlıyorum. Sizlerin bu ülke için yaptığınız iyiliği karşılayabilecek bir güç yok. Onu karşılayabilecek mecal bizde yok. Allah hepinizden razı olsun. Biz yöneticiler olarak size ne yapsak az. Üsküdar Belediyesi olarak üzerimize düşeni bir nebze de olsa yapmak için sizler için Üsküdar Belediyesi’nde bir birim oluşturduk. Ne isteğiniz, emriniz olursa size seve seve yardım ederiz” dedi.