loading.gif
mobile-banner-bg

İlçe Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları Toplantısı

...
02 Mayıs 2019 - Perşembe

Seçim süresince gerçek vefayı gösteren ve asıl cefayı çeken her daim Mahalle Teşkilatıdır.

Seçim süresince gerçek vefayı gösteren ve asıl cefayı çeken her daim Mahalle Teşkilatıdır.  Üsküdar gibi birçok dengeyi barındıran bir ilçede, bunun da ötesinde Cumhurbaşkanımızın komşusu iken süreçsel anlamda daha bir hassasiyetimiz ve gayretimiz bu bağlamda sahalara yansıdı. Hilmi Başkanımızın yaptığı eşsiz eserler, seçim sürecindeki üstün performansı, İlçe ve SKM Başkanlarımızın özverisi ve teşkilatımızın bu noktada uyumu ile Üsküdar olarak elimizden gelen gayreti sonuna kadar taşıdığımıza inanıyoruz.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı olarak üç kademe koordineli güzel çalışmalar yapıyor olmak bizleri her daim onurlandırıyor. Bu bağlamda emeği geçen Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları mahalle birim başkanlarını ilçede ağırlayarak 1 Mayıs tarihinde öncelikle genel bir seçim değerlendirme konuşması yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu ve morallerin yüksek olduğu bu organizasyonda daha sonrasında ise seçim sürecinde birimin ve mahallenin yaptığı çalışmalara yönelik video gösterisi gerçekleşti. Akabinde ise eksik ve güzel yönlerimiz ile ilgili dolu dolu bir istişare gerçekleştirerek, değerlendirme maksatlı bir birim rapor çalışması yapıldı.

Seçim sürecinde sahada emek gösteren üç kademe tüm mahalle Sivil Toplum Halkla İlişkiler Birim Başkanlarımıza emeklerinin karşılığı tam olamasa da bir Ahde Vefa olarak Teşekkür Belgelerimizi takdim ettik. Bu programda görülen birliktelik ve sinerjinin katlanarak artacağından eminiz.

Katkı ve katılımlarından ötürü emeği geçmiş herkese teşekkürlerimizi iletiriz.