loading.gif
mobile-banner-bg

İl Tanıtım Günleri katılım sağladık.

...
09 Ocak 2020 - Perşembe

İlçe Başkanımız ve yönetimimiz başta olmak üzere, Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, STK Komisyonumuz ve üyeleri ile hemşehri kucaklaşma organizasyonlarına hep beraber ortak olduk.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi olarak Yenikapı ve Maltepe Günlerine, İlçe Başkanımız ve yönetimimiz başta olmak üzere, Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, STK Komisyonumuz ve üyeleri ile hemşehri kucaklaşma organizasyonlarına hep beraber ortak olduk.

Ekim ve Aralık ayları arasında gerçekleşen bu  ziyaretlerimizde Rize, Sivas, Giresun, Trabzon, Ordu, Malatya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Kastamonu, Kars-Ardahan-Iğdır ve Gümüşhane gibi Üsküdar'ımızın mihenk taşları sayılan hemşehri mozaiğimize, bölgesel sivil toplum kuruluşları ve ziyaretçileri ile daha yakından da tanıyarak  yerinde dokunabilme fırsatı elde edildi.

Kültürleri, yemekleri ve yöresel müzikleri ile tüm coşkusu ile memleket esintisi yaşattıran İl Tanıtım Günlerinde, yurdumuzun güzelliklerini ve yaşayan değerlerini bir kez daha tanıklık etme şansı elde edildi. Tüm bu anlamlı organizasyonda, katkısı ve katılımı gerçekleşen her kişiye yaşattıkları güzel ve samimi duygulardan dolayı teşekkür ederiz.