loading.gif
mobile-banner-bg

Ermeni Vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını Kutladık.

...
09 Nisan 2012 - Pazartesi

Üsküdar’daki Surp Haç Ermeni Kilisesi ile Surp Garabed Ermeni Kilisesi’ni ziyaret ederek Ermeni vatandaşlarımızın Paskalyasını kutladık.

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı , Dış İlişkiler Birimi Azınlıklar Komisyonu Başkanı Selahattin Yücel , Komisyon Üyeleri Nurcan Altın ve Savaş İnan  08 Nisan 2012 tarihinde Hristiyan cemaatinin en büyük bayramı kabul edilen Paskalya Bayramında Üsküdar’daki Surp Haç Ermeni Kilisesi ile  Surp Garabed Ermeni Kilisesi’ni ziyaret ederek Ermeni vatandaşlarımızın Paskalyasını kutladılar.

Komisyon Pazar günü ilk olarak Surp Haç Ermeni Kilisesi’ni ziyaret etti. Burada Başkan Ohannes Goboyan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Azınlıklar Komisyonu , daha sonra Surp Garabed Ermeni Kilisesi’ne geçerek, Başkan Nuran Engin ve cemaat üyeleri ile bir araya geldi.

Sıcak sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde ; Azınlıklar Komisyonu Ermeni vatandaşlarımızın Paskalyası’nı kutlayarak , Üsküdar’daki Ermeni vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için Ermeni cemaati ile sık sık bir araya gelmelerinin önemine değindi.