loading.gif
mobile-banner-bg

DOĞU VE GÜNEYDOĞULU KANAAT ÖNDERLERİ İLE PROGRAMIMIZ

...
06 Ekim 2015 - Salı

Doğu ve Güneydoğulu Kanaat Önderleri ile Programımız.“Gerçek milliyetçilik bu ülkenin değerlerini baş tacı yapmak ve dik durmaktır.”

“Gerçek milliyetçilik bu ülkenin değerlerini baş tacı yapmak ve dik durmaktır.”

6 Ekim 2015 Salı akşamı saat 19.30’da Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Sosyal Tesislerinde Doğu ve Güneydoğulu iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderlerimiz ile bir araya geldik. Milletvekili adaylarımız, Üsküdar Belediye Başkanımız ve Üsküdar İlçe Başkanımızın da teşrif ettiği program, açılış konuşmasını yapan Ak Parti Üsküdar İlçe SKM Başkanı Medet Kara’nın katılımcılara teşekkür etmesiyle başladı. Üsküdar’da bir önceki dönem belediye başkanlığı görevini yapan iş adamı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada çözüm sürecini değerlendirerek kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mustafa Kara sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaşayanlarının yüzde yetmişi Karadenizli olan, Türkiye’nin en büyük ve merkez ilçelerinden biridir Üsküdar. Ve ben bu ilçede Doğulu bir kardeşiniz olarak seçilmiş ve görev yapmış bir kardeşinizim. AK Parti için bir ayrımcılık yoktur. Tersine AK Parti ayrımcılıkları ortadan kaldıran ve özgürlük sınırlarını genişleten, demokrasiyi gerçek anlamı ile ifa etmeye yönelik hizmet ve yenilikler yapan bir partidir. Yasakları ortadan kaldıran, geçmişte yapılan yanlışlıklardan özür dileyen bir partidir.” 
Daha sonra söz alan Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Akyürekli, AK Parti iktidarında Kürt vatandaşlarımıza yönelik inkâr ve asimilasyonun sona erdirildiğini ifade etti. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği program, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in hitabı ile devam etti. Başkan Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada “Ülkemiz ne zaman ayağa kalksa birileri önümüze engel koyuyor. Tüm bu engellemelerin kalkacağı, gözyaşı ve acıların toprağa gömülerek üzerine beton döküleceği gün olacaktır 1 Kasım!” dedi. 
Programın ardından davetliler ile yakından ilgilenen ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Azmi Ekinci, AK Parti’nin seçim bildirgesi hakkında sohbet etti.