loading.gif
mobile-banner-bg

DEVLET MİLLET ELELE HEP BİRLİKTE TRİBÜNE

...
22 Aralık 2016 - Perşembe

Son dönemde yaşanan terör olaylarına karşı Süper Ligin yerli ve yabancı futbolcular Şehitlere Saygı Maçı için Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi.

etül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve teknik direktörleri, şehit aileleri ile siyaset, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. 
Türkiye'nin son dönemde maruz kaldığı terör saldırıları karşısında milletin yanında olduğunu göstermek ve teröre karşı ortak bir duruş sergilemek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda AK Parti Üsküdar İlçe teskilati ve Üsküdar'dan gelen binlerce vatandaşımız, saatler öncesinden tribündeki yerlerini aldı. Yoğun yağışa rağmen vatandaşlar, Vodafone Arena tribünlerinin tamamını doldurdu.
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ve şehitler için okunan Kuran-ı Kerim'in ardından konuşan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadelede tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşadığını söyleyerek, tek millet vurgusu yaptı. 
Organizasyon kapsamında 50 milyon 630 bin lira bağış toplandı. Elde edilen gelir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığıyla şehit ailelerine bağışlanacak. "Şehitlere Saygı Maçı"nda Yerli Yıldızlar Karması, Yabancı Yıldızlar Karması'nı 4-3 yendi.