loading.gif
mobile-banner-bg

Cumhurbaşkanımıza Sürpriz Doğum Günü

...
26 Şubat 2016 - Cuma

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz doğum günü düzenledi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, İlçe Başkan Yardımcılarımız İhsan Sorar, Kamil Erkan ve AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Köse, teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz doğum günü düzenledi. Cumhurbaşkanımızın Kısıklı'daki konutunun önüne giden İlçe Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız, ellerinde "Uzun yollar uzun adamla yürünür", "Kahraman bekleyen yığınlarını kahramansız bırakma Allah'ım", "İyi ki doğdun REİS" ve "Ömrünüz bereketli olsun" yazılı pankartlar taşıyan AK Gençliğimize iştirak ettiler. Cumhurbaşkanımız, Cuma namazını kılmak üzere Kasımpaşa'ya gitmek için konutundan çıktığında, kendisi için açılmış olan pankartlarla karşılaştı. Makam aracını durdurup, kendisine sevgi gösteren AK Gençliğe hitap etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:
"Bugüne kadar nasıl bu yolda yürüdüysek, bundan sonra da kararlı bir duruşla yürümeye devam edeceğiz. Allah'ın bizlere verdiği ömrü inşallah bu yolda tüketmekte kararlılığımız var. Bu kararlılığımızla sonuna kadar inşallah sürdüreceğiz. Bütün derdimiz, milletimizin dünya ülkeleri arasında en üst sıralara çıkmasıdır. Bütün derdimiz, aşkımız, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstünde, en üstün bir yere inşallah ulaşmasıdır. Bu konuda kararlılığımız var. Bu konuda duamız ve temennimiz var. İşte bu konuda sizler varsınız. Hep beraber bu yolda yürümeye inşallah devam edeceğiz."
Sürpriz doğum günü etkinliğine AK Parti İstanbul Gençlik Kolları mensuplarımız ve Üsküdar Belediyemiz de katıldı.