loading.gif
mobile-banner-bg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BEDELLİ ASKERLİK MÜJDESİ

...
22 Haziran 2018 - Cuma

Üsküdar, tüm coşkusu ve heyecanıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı. Bedelli askerlikle ilgili müjdeyi kendi evinden veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “24 Haziran’dan sonra masamın üzerinde olan önemli çalışmalarımından bir tanesi odur.

Üsküdar, tüm coşkusu ve heyecanıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı. Bedelli askerlikle ilgili müjdeyi kendi evinden veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “24 Haziran’dan sonra masamın üzerinde olan önemli çalışmalarımından bir tanesi odur. Genelkurmay Başkanım ve Milli Savunma Bakanım ile konuşup nihai kararı vereceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Üsküdar, tüm coşkusu ve heyecanıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı. Saatler öncesinde İlçe Başkanlığı önünde buluşan teşkilat üyeleri ve vatandaşlar, Sevgi Yürüyüşü ile Üsküdar meydanına aktı. Meydanı dolduran Üsküdarlılar, hep birlikte 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı’na destek sözü verdi. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen mitinge, Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya ve Ravza Kavakçı Kan, İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve teşkilat üyeleri iştirak etti.  

BAŞVURU SAYISI 1 MİLYONU AŞTI

Bedeli askerlikle ilgili müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,  24 Haziran’dan sonra nihai kararı vereceklerini vurgulayarak, “Bedelliyle alakalı inşallah 24'ünden sonra masamın üzerinde önemli olan çalışmalarımdan bir tanesi de odur ama ben Bay Kemal gibi palavra atamam. Bay Muharrem gibi atamam. Genelkurmay Başkanımı çağıracağım, Milli Savunma Bakanımı çağıracağım, onlarla beraber oturacağız, konuşacağız ve nihai kararımızı da vereceğiz" dedi. İmar barışına müracaat edenlerin sayısının 1 milyonu aştığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Üsküdar’da sahil şeridi hariç tüm mahallelerin imar barışından yararlanacağını belirterek, “Aman he, sakın gecikmeyin” uyarısını yaptı.

“MEMNUN DEĞİLSEN SANDALLA GEÇ”

"Bizim iktidarımız yolsuzlukların iktidarı değil. Bay Kemal, siz yolsuzluklara gömüldünüz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Bay Muharrem acaba Marmaray'dan, Avrasya'dan geçti mi? Bay Kemal geçti mi? Geçse bile gizli geçer. Öyle veya böyle, biz eğitimde, sağlıkta bu adımları atarak, ulaşımda tarihi adımlar attık. Bay Muharrem köprü fiyatını çok fazla buluyormuş. Buranın parası fazla geliyorsa Demirel ve Özal’ın yaptığı köprülerden geç. Bunlardan da memnun değilsen sandalla geç, sandalla” şeklinde konuştu.