loading.gif
mobile-banner-bg

Burhaniye Mahalle Danışma Meclisimiz Toplandı

...
30 Nisan 2012 - Pazartesi

Her mahallede gerçekleştireceğimiz "Danışma Meclisi"nin ilkini Burhaniye Mahallesinde gerçekleştirdik.

Programa İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, AK Parti Üsküdar Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program başında Üsküdar'da yapılanlar ile ilgili sinevizyon gösterisi yayınlandı.

Program İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın konuşmalarıyla başladı.

İstanbul milletvekili İsmet Uçma öncelikle çalışmalarından dolayı Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar ilçe Teşkilatına teşekkürlerini sundu. 28 Şubat sürecinde etkisi olanların yargılanması ve 2B arazileri konularıyla ilgili katılımcıları bilinçlendirdi. Anayasa çalışmalarına da değinen Sn. İsmet Uçma, Anayasanın nasıl olması gerektiğini ve bu anayasadan sonra daha demokratik bir Türkiye olacağını belirtti.

Kendisi de Burhaniye Mahallesi'nde oturan Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Gençlik Merkezi'nin önemini belirtti. Üsküdar Bülten ile vatandaşlara Üsküdar'da yapılan çalışmaların üç ayda bir haberdar edileceğini bildirdi. Diğer mahallelere de gençlik merkezi yapılması için gayret sarfedileceğini anlattı.

Programın son bölümünde mahalle sakinlerinin soruları ve istekleri alındı. Belediye Başkanımız Mustafa Kara, soruları ve istekleri tek tek not aldı, cevaplar verdi.