loading.gif
mobile-banner-bg

BİN KİŞİYLE MUHTEŞEM MOTİVASYON

...
20 Aralık 2015 - Pazar

lçe Başkanımız Halit Hızır: BOŞ VE HAYALİ MESELELERLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK ALIŞILA GELMİŞ SİYASETİ DEĞİŞTİRECEĞİZ.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı
BİN KİŞİYLE MUHTEŞEM MOTİVASYON

İlçe Başkanımız Halit Hızır:
BOŞ VE HAYALİ MESELELERLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK
ALIŞILA GELMİŞ SİYASETİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Üsküdar ölçeğinden Türkiye siyasetine 2002 yılından buyana birçok başarıya imza atan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde bin kişinin katılımıyla gerçekleşen motivasyon günlerinde 5. Dönem İlk Danışma Meclisi'ni de düzenledi. 
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, 18-20 Aralık tarihleri arasındaki motivasyonun son akşamında gerçekleşem Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada "Boş ve hayali meselelerle uğraşacak vaktimiz yok. Alışılagelmiş siyaseti değiştireceğiz" dedi. 
Konuşmasına, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları'na, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kollarına, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kollarına, AK Parti Üsküdar Mahalle Başkanlarına ve tüm AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatına teşekkür ederek başlayan İlçe Başkanımız Halit Hızır şunları söyledi: 
"Bugün mutluyuz, heyecanlıyız, sevinçliyiz. Çünkü Hamd olsun ki AK Partimiz yüzde 50 oyla tek başına iktidarda...
Bugün mutluyuz çünkü emeklilerimizin, memurumuzun, işçimizin, gencimizin, ortaya koyduğumuz güçlü ve çözümcü politikalarla yüzünü güldürdük.
Bugün mutluyuz, heyecanlıyız. Çünkü tek başımıza iktidarımızla milletimizin yeniden umudu artmıştır. Artık milletimiz, yarınlara daha emin ve güvenle bakmaktadır.
Bugün mutluyuz. Çünkü mazlum coğrafyada Suriye'nin, Filistin'in, Arakan'ın yüzü gülmüştür. Milletimizin biz AK Partililerden ve hükümetimizden beklentilerinin neler olduğunu biliyoruz. Bunun için Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU başta olmak üzere gece gündüz demeden tüm hükümetimiz çalışmaktadır.
Güçlü Türkiye, Büyük Türkiye hedefimize doğru hızla ilerliyoruz. 
Büyük doğumlar sancılı olur. Bugün ülkemizin bölgede kendi sınırlarını koruma noktasındaki gösterdiği tavrı hepimizi gururlandırmaktadır.
Şöyle bir geçmişimize bakın... Bırakın kendi sınırlarını uluslararası platformlarda korumayı, onların diplomatlarının karşısında bile konuşmadıklarını el pençe divan durduklarını unutmamalıyız. 
İşte 12 yıldır hamd olsun ki bir çok alanda olduğu gibi diplomaside de ülkemizin tarihteki vakur ve onurlu duruşunu ihya ediyoruz. 
Bunlar kolay olmuyor. Tabii ki inanan kadroları ve lideri var olduğu sürece hiçbir küresel gücün karşısında asla boyun eğmeyeceğiz. Bu aziz milleti diz çöktürmeye, boyun eğdirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. 
Bunu yanı sıra atılan adımlar sadece dış politikada değil geçtiğimiz hafta Sn.Başbakanımız Hükümetimizin eylem planını açıkladı. Milletimizin teveccühünü yakinen takip ediyoruz. Gerek dış politikadaki duruşumuz, gerekse iç politikadaki atılan adımlar, vatandaşlarımızı mutlu etmiştir.
Bizler halkın arasında olmaya devam edeceğiz. Üsküdarlı komşularımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Alışa gelmiş siyaset anlayışımızı değiştireceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz gibi olabildiğince teşkilatlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Bu manada sıradanlığın, alışagelen kültürün dışına çıkacağız. Siyaset üretme mekanizmasının önünü açacağız.
Boş meselelere, şahıslara harcayacak vaktimiz yok. Çünkü biz AK Partiyiz. Çünkü Bu ülkeye, bu vatana sevdalıyız. Yapacak çok işimiz var.
Bu Millete bu coğrafyaya sözümüz var. Büyük Türkiyeyi kuracağız. Ve Tüm İnsanlığın huzurunu sağlayacak Yeni Dünyayı oluşturacağız."
AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcımız Neslihan Aydın'ın yönettiği Danışma Meclisi Toplatımızda Ünalan Mahalle Başkanımız Sezai Çamlıca, Valide-i Atik Mahalle Başkanımız Gökhan Sezen, Mimar Sinan Mahalle Başkanımız Alkan Mersin ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcımız Sedat Ayyıldız da konuştu.