loading.gif
mobile-banner-bg

AK ÜSKÜDAR HER SEÇİME HER AN HAZIR

...
09 Ocak 2017 - Pazartesi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız, 2017'nin ilk danışma meclisi toplantısını İhlas Armutlu'da 3 gün süren moral ve motivasyon kampında gerçekleştirdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız, 2017'nin ilk danışma meclisi toplantısını İhlas Armutlu'da 3 gün süren moral ve motivasyon kampında gerçekleştirdi. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır'ın liderliğindeki kampa AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcılarımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve 900 kişiden oluşan Teşkilat mensubumuz katıldı. Divan Başkanlığını, Teşkilat Başkanımız İhsan Sorar'ın yaptığı Danışma meclisimizde Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekilimiz Esat Kalay, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Aydın, Gençlik Kollarımızdan Eyüp Karagöl ve Beylerbeyi Mahalle Başkanımız Yavuz Eskin, divanın üyeleri arasında yer aldı.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Danışma Meclisi'nin açılış konuşmasını 
Teşkilat Başkanımız İhsan Sorar yaptı. Sorar, "AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'in önderliğinde 2.5 yılda bir çok başarılı çalışmalara imza attık hep beraber. Bu süre zarfında iki tane büyük seçim geçirdik. Referandum arefesindeyiz. Siyasi hayatımız içinde belki de ömrümüzün sonuna kadar yaşayabileceğimiz tüm bu olayları biz bu dönemde yaşadık. FETÖ'cü alçakların
darbe kalkışmasıyla karşı karşıya kaldık. Göğsümüzdeki iman, kalbimizdeki bu çalışma azmi her zorluğa galip gelmiştir. Bu büyük davanın neferleri olarak kendinizi kutlayın, kendinizi alkışlayın" dedi. Teşkilat Başkanımız İhsan Sorar, açılış konuşmasının ardından kürsüye AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hizır'ı davet etti. "Üsküdar şehirlerden bir şehir değil, beldelerden bir belde değil, ilçelerden bir İlçe değil." diyerek konuşmasına başlayan Hızır şunları söyledi: "Gazi Üsküdarımız ve Şehitler diyarı Üsküdarımız... Üsküdar'a, Armutlu'dan selam olsun... Bu davaya aşkla hizmet eden binlere selam olsun. 33 mahallesi, 535 bin İnsanımıza selam olsun... Dünya mazlumlarının gürsesi, dünyada ezilenlerin hürsesinin yaşadığı ilçe Üsküdar... AK Partimizin kurucu genel başkanı, İstanbul'u çer çöpten kurtardığı gibi dünyaya adaleti, merhameti öğreten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahibi oldugu yerdir Üsküdar.
15 Temmuz gecesi Turkiye'nin birçok yerinde olaylar oldu. Ama Üsküdar farklıydı... Biliyorlardı o alçaklar, Üsküdar düşerse İstanbul'un düşeceğini, İstanbul düşerse
Türkiye'nin düşeceğini. Türkiye düşseydi bu mazlum coğrafyada, bu garip ümmet düşerdi. Allah korusun. Alçak darbecilerin ilk kalkışması sırasında bu davaya hizmet eden sizler, talimat almaksızın hemen Üsküdar'a göğsünüzü siper ettiniz... Kimimiz Gazi olduk, kimimiz Şehit olduk ama bırakmadık bu kaleyi. Allah sizlerden hepimizden razı olsun... Sizlerle teşkilatımla, gurur duyuyorum. İyi ki AK Parti var, iyi ki Üsküdar var..."
Üsküdarlı hemşehrilerimizin kar ve soğuktan etkinlenmemeleri için görevinin başında olan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, danışma meclisimize telefonla bağlanıp, selamlama konuşması yaptı. Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanımız Esat Kalay, Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Aydın, Selamiali Mahalle Başkanımız Semih Keskin ve Küçük Çamlıca Mahalle Başkanımız Meltem Gençtürk de birer konuşma yaptı. Birlikteliğin ve heyecanın tavan yaptığı danışma meclisinde, AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatının her seçime her an hazır olduğu kararlı bir şekilde vurgulandı.