loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ ÜSKÜDAR'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

...
18 Eylül 2015 - Cuma

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarının başlamasının ardından Danışma Meclisi ile AK Gönüllülerle bir araya geldi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarının başlamasının ardından Danışma Meclisi ile AK Gönüllülerle bir araya geldi. Coşkulu ve heyecanlı bir akşama sahne olan salonda değerli isimler de bizlerle birlikteydiler. AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarımız Osman Boyraz, İsmet Uçma, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Taycı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanımız Songül Kavalcıoğlu'nu vekaleten Alime Doğangöz, AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Teşkilatları ve değerli AK Gönüllüler programa katılan isimlerdi.

Danışma Meclisi, son dönemlerde yaşanan acı olaylar sonucu şehit olan kıymetli askerlerimiz için Kur'an Tilaveti ile başladı. Ardından açılış konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Halit Hızır,birlik ve beraberlik mesajları verirken 'Tasalanma Yiğidim' şiirine 'Ufka bak Üsküdar , iktidara az kaldı' dizelerini ekleyerek salonda büyük bir coşkuya neden oldu.

Teşkilat Başkanımız İhsan Sorar, teşkilat birimleri, komisyonları ve görevlerini gelen misafirlerle paylaştı. Ardından değerli vekil adaylarımız Osman Boyraz, İsmet Uçma, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Taycı, Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen duygu düşüncelerini paylaşmak üzere sahnede yerlerini aldılar.