loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ ÜSKÜDAR GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ANKARA’DA

...
25 Şubat 2017 - Cumartesi

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatımız,geçmiş bin yıl ile gelecek bin yılın birbirine bağlayacak en önemli adım için ‘Kararımız Evet’ demek için Ankara’da

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatımız, geçmiş bin yıl ile gelecek bin yılın birbirine bağlayacak en önemli adım için ‘Kararımız Evet’ demek için Ankara’da. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın çağrısıyla toplanan Türkiye sevdalısı AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı genç yaşlı demeden gecenin karanlığını aydınlık yarınlara dönüştürmek için yollara düştü.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtımı’nın yapılacağı toplantı öncesi konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, “Güçlü bir Türkiye için yolculuğumuza çıkıyoruz ve görüyorum ki, bu kutlu yürüyüşte yalnız değiliz. Sizlerin özverisi ve gayretiyle inşallah 17 Nisan Sabah’ı saçtığımız tohumlar büyüyüp ağaç olacak. Biz de bu ağacın meyvelerini 80 milyon kardeşimizle birlikte yiyeceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İLK GÜNKÜ AŞKLA

AK Parti Üsküdar SKM Başkanımız İhsan Sorar da, “Burada gördüğüm heyecan ve yoğunluk, ‘İlk günkü Aşkla’ düsturumuzda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Halkımızın bu desteği ile inanıyorum ki, sandıklardan %60 Evet çıkacak ve Türkiye ayağındaki prangalardan kurtulacak” diyerek herkese hayırlı yolculuklar diledi.

KAPTANIMIZ HALİT HIZIR

Otobüslerle Ankara’ya yola çıkan AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatımızın kaptanlığını ise kale komutanımız Halit Hızır yaptı. 
Sabahın ilk ışıklarıyla Ankara’ya ulaşan AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatımız, salondaki yerlerini aldı. Salon Türkiye’nin dört bir yanından gelen Türkiye sevdalıları ile doldu taştı.