loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ ÜSKÜDAR GÖNÜLLERE GİRİYOR

...
21 Şubat 2017 - Salı

Geçtiğimiz hafta 16 Nisan Referandumu için çalışmalara başlayan AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatımız, Diyarbakır Çüngüş Çayırbaşı Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta 16 Nisan Referandumu için çalışmalara başlayan AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatımız, Diyarbakır Çüngüş Çayırbaşı Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak gönüllere girmeyi hedefleyen İlçe Başkanımız Halit Hızır, Çüngüşlü vatandaşların yüreğine dokunmayı başardı. Dernek üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan İlçe Başkanımız Halit Hızır’a İlçe SKM Başkan Yardımcımız Esat Kalay da eşlik etti. 
 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde kuvvetler ayrılığı olacağını ifade eden Başkanımız Halit Hızır, “Bakanlar sivil olacak. Seçilme kaygıları olmadıkları için daha verimli çalışacaklar. Milletin yararına olan kararlar daha hızlı alınabilecek” dedi.
EV SOHBETLERİYLE HAYIR DİYENLERİ İKNA EDEBİLİRİM
Dernek üyelerinden ev sohbetleri düzenlemelerini isteyen Başkanımız Halit Hızır, “Bu işe karşı olanlarla bu sohbetleri düzenleyelim. Eminim sistemi anlattığımız zaman ‘İyi ki anlattınız, ben buna evet diyeceğim’ sözlerini duyacağız” diye konuştu.
Seçim stratejilerini derneklerle, STK’larla, Kanaat Önderleri’yle ve vakıflarla buluşup ‘Evet’i anlatmak olduğunu söyleyen Başkanımız Halit Hızır, “Ahiret günü, çalmadığımız kapının hesabını veremeyiz. Bu mesele memleket meselesi, vatan, millet meselesidir. O yüzden herkese bu sistemi anlatmalıyız” dedi.
TAYYİP ERDOĞAN’DAN SONRA NE OLACAK
Tayyip Erdoğan’dan sonra ne olacak sorularının kendilerine sorulduğunu belirten Halit Hızır, “Delinin biri gelip ülkeyi satarsa diyorlar, sen seçmedikçe kim ne yapabilir ülkeye. Bir daha bu ülkeye Tayyip Erdoğan gibi adam gelir diye beklemeyin. Ahmet Necdet Sezer vardı. Kırmızı ışıkta duruyordu diyorlar. Ama ne tür işlere imza arttığını biz biliyoruz. Vatandaşımız da biliyor. Bu yüzden milletimiz devletin tapusunu işinin ehline vereceğine emin olabilirsiniz. Milletimize biraz güvenelim” ifadelerini kullandı.
GAZİ MUSTAFA KEMAL’İ DOLMABAHÇEYE KAPATAN ZİHNİYET AYNI ZİHNİYET
Halit Hızır sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayır diyen zihniyet hep aynı zihniyet. Gazi Mustafa Kemal’i Dolmabahçe’ye kapatan zihniyet bugün aynısını Cumhurbaşkanımıza yapmak istiyor. Ama halk artık bilinçlendi. 2007’de son sözü kendisinin söyleyeceğini zihniyetin anlayışına karşı çıktığını gösterdi.” 
Keyifli bir sohbetten sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Halit Hızır, özellikle Hayır diyen vatandaşlarla ev sohbetleri düzenlemesi konusunu bir kez daha dernek üyelerine hatırlattı.