loading.gif
mobile-banner-bg

AHIR YAPILAN CAMİLERDEN, KALABALIK CEMAATLE AÇILAN CAMİLERE

...
03 Mart 2017 - Cuma

Çengelköy Bosna Bulvarı’nda bir süredir inşaatı devam eden Hacı Ömer Öztürk Camii cuma gününün bereketiyle dualarla açıldı.

Çengelköy Bosna Bulvarı’nda bir süredir inşaatı devam eden Hacı Ömer Öztürk Camii cuma gününün bereketiyle dualarla açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarıyla Bilal Erdoğan teşrif ederken, AK Parti İstanbul milletvekillerimiz Erol Kaya, Hasan Turan, Osman Boyraz, Hurşit Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanımız Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 
BU EZANLAR Kİ ŞEHADETLERİ DİNİN TEMELİ
Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkanımız Selim Temurci, İstiklal Marşı’na atıfta bulunarak, “Bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli, diyen şairimiz ne güzel söylemiş. Camilerimiz cemaatin bir araya geldiği, ülkenin birliğinin ve beraberliğinin en çok vurgulandığı yerdir. Böyle mübarek günde böyle kutlu bir açılışa katılmaktan onur duydum” diye konuştu.
ÜLKEMİZ GÜZEL GÜNLERE DOĞRU İLERLİYOR
Bilal Erdoğan ise, ülkenin güzel günlere doğru ilerlediğini belirterek, “Bu ülkede ahır yapılan, kapatılan camiler gördük. Ama bugün camilerimizi kalabalık cemaatler eşliğinde açıyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.