loading.gif
mobile-banner-bg

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

...
23 Nisan 2012 - Pazartesi

Hakimiyet Kayıtsz Şartsız Milletindir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Üsküdar’da Neşe İçinde Kutlandı.

Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir.

Üsküdarlı çocuklar, ülkemizin dört bir tarafında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, evrensel olarak böyle bir bayrama sahip tek millet olmamızın haklı gururu ile neşe içinde kutladılar. Üsküdar’ın kültür merkezlerinde ve değişik yerlerde eğlenceler düzenlendi ve kutlamalar yapıldı.

Milli egemenliğimize ait olarak da ülkemizin geleceği açısından önemli olan bu günde Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda özel bir program gerçekleştirildi. Üsküdar’daki tüm kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşları sırasıyla Atatürk büstüne çelenk bıraktılar. Sonrasında şehitlerimiz ve büyük önderimiz Atatürk için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile program devam etti. İlköğretim öğrencilerinin hazırlamış olduğu folklar gösterisinden sonra kutlama son buldu.

Bu anlamlı günde Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan AKTAŞ yayınladığı 23 Nisan mesajında şunları dile getirdi;

23 Nisan; "Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir" ifadesinin hayat bulduğu ve gelecek nesiller sahip çıksın diye çocuklara emanet edilen bir gündür. Milletimizin Demokrasi tarihinde çok önemli bir gün olan 23 Nisanın gerçek manada demokratik, özgür, kalkınmış, büyük Türkiye'nin gerçekleştiği bugünlerde, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını, evlatlarımıza da iyi bir gelecek getirmesini temenni ederim.